Hvordan er det på Saugbrugs?

Å være medarbeider på Norske Skog Saugbrugs gir meg spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Selskapet er en viktig aktør innenfor papirindustrien, og som medarbeider får jeg muligheten til å bidra til produksjon av høykvalitetspapir.

Hva har jeg?

Arbeidsdagen kan variere avhengig av hvilken avdeling du jobber i. Vi er stolte av vårt arbeidsmiljø som setter fokus på sikkerhet og bærekraft, og tilbyr ulike tiltak og arrangementer for å fremme samarbeid og inkludering.

Hvorfor Saugbrugs?

Alt i alt er det givende og meningsfullt å være medarbeider hos Norske Skog Saugbrugs. Jeg har gode kolleger og en trygg arbeidsgiver, som jeg vet tar vare på mine interesser. Saugbrugs er et sted jeg kan utvikle meg og jeg har gode betingelser.

Norske Skog Saugbrugs er en ledende produsent av superkalandrert magasinpapir, grunnlagt i 1859 og ble en del av Norske Skog konsernet siden 1989. Med en årlig produksjonskapasitet på ca. 325 000 tonn og hovedmarkedene Tyskland, USA, Storbritannia og Frankrike, er Norske Skog Saugbrugs verdensledende innen høy kvalitets papirprodukterer. Vi gjør også en stor miljøinnsats og har bidratt til å forbedre vannkvaliteten i lokale elver og gjenvinner så mye som mulig av vårt avfall. Dette for å generere termisk energi. Vi har også flotte velferdstilbud for våre ansatte, fra leiligheter på toppen skianlegg til eget treningssenter.

 

KONTAKTINFORMASJON

Norske Skog Saugbrugs AS
Tistedalsgata 9 – 11
1772 Halden
Norway
Tel.: +47 69 17 40 00
info.saugbrugs@norskeskog.com

CORPORATE
Norske Skog ASA
PB 294 Skøyen
0213 Oslo
Norway
info@norskeskog.com
Phone: +47 22 51 20 20
See more contact information

BESØKSADRESSE

Norske Skog Saugbrugs AS
Tistedalsgata 9 – 11
1772 Halden
Norway

FØLG OSS